Přednášková činnost
Téma přednášky vždy vychází z konkrétní potřeby organizace.
Tématem může být: zdravá výživa, výživa v dětství (např. pro personál školních jídelen), výživa ve stáří (např. pro personál domovů s pečovatelskou službou), poruchy příjmu potravy aj.
Pro pacientské organizace jsou vhodné přednášky o výživě (dietě) při konkrétním onemocnění.
Pro odborníky např. dietní stravování, malnutriční pacient.
Workshopy, semináře
Forma workshopu nebo semináře je vhodná skupiny, školní organizace a kroužky s menším počtem účastníků (max. 15 lidí). Téma může být stejné jako při přednášce, ale není tak obsáhlé.
Důraz je kladen aplikovat téma v praxi, informace si prakticky vyzkoušet, mít vlastní zkušenost.
Konzultační činnost
Může jít o jednorázové posouzení např. stravy ve vašem zařízení. Bez naší další kontroly a podpory.
Praktičtější je spolupráce dlouhodobá, změny je možné kontrolovat a reagovat na to, jak změny přijímají ti, kterým je určena.
Dlouhodobě např. spolupracujeme s DPS při posuzování měsíčních jídelníčků pro klienty.
Zde můžete zadat vaši poptávku
Výživa a Covid19. Mohu ovlivnit riziko nákazy? Víme, co jíme. Jak správně uchovávat potraviny. Workshop Jíme zdravě. Zpětná vazba z přednášky Výživa pro mozek. Výživa pro mozek. Každý den něco pro zdraví. Vzdělávání zdravotnických pracovníků.